Sunday, April 01, 2007

I feel like dancing!

Fikk gjort noen gode timer med study på biblioteket. Traff Kim som har fått jobb hos IBM og skal jobbe der mandag og tirsdag, så skal han skrive på oppgaven sin resten av uken. Vi utvekslet tlf.nr og email slik at vi kan holde hverandre oppdatert, og treffes for kaffepauser når studiene tar på for mye.

Møtte Aidan, Pete og Paddy da biblioteket stengte og etter mye om og men traff jeg Ildico og hennes mor på Café Irie. Det var veldig hyggelig å treffe Mrs. Wille, selvom hun var gammel og helt utrolig mørk i huden. Deretter traff jeg Aidan igjen og sammen med Pete gikk vi til The Porterhouse for en liten time før jeg hadde planer om å dra hjem.Men slik endte det ikke...

Jeg rakk akkurat ikke toget og tenkte jeg kunne ta en kort tur innom Manuel og The Goldsmith Hall Residence Association hvor jeg endte opp i timesvis, som alltid. End of Winters kom også ut og vi snakket om Primo Levi og hans bok om the Holocaust samt en hel masse andre ting. Deretter danset Manuel og jeg på kjøkkengulvet, vi danset sving, rumba, foxtrott, Wienerwalz og vanlig vals. Det var helt utrolig moro, men merker at jeg ikke er helt i form og Manuel ble ganske sliten etter hvert han også. Deretter leste jeg hans presentation on Cultural Industry og snakket med far på tlf før vi diskuterte litt mer med End of Winters og CouchSurferen som kom tilbake. Hun kjenner Ludwig og hele Clontarf, og var litt sånn Doris fra sør-Amerika. Omsider kom jeg meg hjem med elleve-toget, men kom hjem til et hus hvor noen hadde røykt og var pas contente. Derfor endte jeg opp med å skrive 1000 ord på nasjonalisme essayet mitt.

I morgen er det tilbake til hverdagen etter så mange dager fri...Skal bli deilig!

1 comment:

Leandro Guilherme said...

I thought all articles from now on would be in at least 3 Languages!
lol!! Just kidding