Thursday, April 13, 2006

April is the best month of the year!

Så reiste Becky i dag, etter en deilig uke i Dublin. Hyggelig å treffe Ildicos venner,spesielt når de er så hyggelige som henne!

Ballet i går gikk greit, vi fikk veldig god mat, men jeg var skuffet over besetningen der. Tenkte på Paris Hilton, stupid spoiled whore hele kvelden. Peter vant en pris for beste plakat og Conor Kostick var der og han skal skrive et murder mysteri som vi kan spille mot slutten av året. Han oppfant ikke Live Action Role Playing, det må være en vits. Uansett, jeg danset med Eoin Socialist og The Company spilte atter en gang. Trompetisten er så utrolig kjekk, men jeg regner med at stemoren min kommer til å fortelle meg at det følger ulemper med å gifte seg med en trompetist! Atter en gang, maten var veldig god og alle måtte le av meg som ikke kan spise poteter. Dessuten har jeg veldig lyst på fudge.

Peter har invitert meg til Cork denne helgen, men jeg vet ikke helt om jeg orker. Har veldig vondt i armen min for tiden og jeg skal nå gå og se om Duty Librarian er å finne.

Høhø

No comments: