Monday, June 26, 2006

Cinderella, Cinderella!

Deilig med en fridag, selvom været ikke akkurat stod til forventingene. Jeg besteme meg for å være hjemme og vente på eksamensresultatene mine, men det varte og rakk.A stay of execution. De kom sent, men godt og jeg trenger ikke bekymre meg for å måtte reise tilbake på repeats i september. Da blir det ferie på meg!

Men mor var borte så jeg vasket badet, rommet mitt og kjøkkenet i dag ( og da hun kom hjem fortalte hun meg at vaskehjelpen er tilbake fra ferie i morgen. )Hurra!!! Jeg fikk i alle fall følelsen av å være husmor og vasket mesteparten av klærne mine slik at de skulle lukte sol og sommer når jeg putter dem ned i kofferten i morgen. Onsdag går jo turen til Spania, men den barnlige gleden ved å reise har forsvunnet bare mer og mer... Dessverre har det blitt sånn nå at også det har blitt en vane. Men det skal jo likevel bli uendelig deilig å komme seg ned til Continental Europe - the place where I belong og kose meg med en 5-dagers lang vinsmaking. Det er noe annet enn hva våre kjære orienteringsløpere sliter med!

I morgen skal jeg drikke kaffe med Madeleine fra ungdomsskoleklassen min, samt at jeg skal på biblioteket og låne en bok til reisen. Trenger litt lett litteratur men av kvalitet, vi får se hva Lars Ole anbefaler. Deretter kommer det noen slektninger, og apropos slekt så fikk jeg omsider lese utgreiingen av bestemors slekt. Ingen stor overraskelse venter, når det kommer til stykket var mine forfedre svenske de også. I alle fall på denne siden av familien, som den eneste faktisk. For resten av gjengen er jo vestlendinger. Gleder meg til å skrive familiekrønikken.

1 comment:

Anne said...

Jeg syns ikke Cosmopolis var noe god sammenlignet med alt annet DeLillo jeg har lest. I sammneligning er den veldig veldig blek og steril.