Monday, January 08, 2007

Back to work

Så var det tilbake til hverdagen på ordentlig igjen. Hva kan man ønske seg annet enn at den første forelesningen i 2007 er amerikansk historie med den legendariske foreleseren Quincy Lehr?! Dessverre regner det og det gjør jo ikke ting så veldig mye bedre for en som har et humør som avhenger av hvordan været er.

Ildico kom på besøk igjen og Marco oppførte seg veldig rart igjen. Jeg er glad for å se at det ikke bare er meg han oppfører seg slik mot. Weirdo. Vi avlyste vår lille gåtur pga. dårlig vær så vi gikk på Bad Ass café for å feire at ferien var over. Spiste fajitas men klarte så vidt å få ned tre lefser for magen min har nesten krympet. Så fikk vi omsider tak i Pete som hadde vært og spist middag med tanten sin og Golda og som trodde at jeg var gravid da jeg sa at jeg hadde noe å fortelle han. Han virket ganske avslappet med nyheten om at det var blitt slutt mellom Aidan og meg - og nå vil han virkelig ut å leve singellivet med meg og Ildico, som blir reserve singel når Conor drar til Dutch-land.

3 comments:

malou said...

Detta var nytt - eller kanske inte? Skall jag komma med kloka och tröstande ord om "bäst som sker", "det var nog inte meningen" medmera, eller är du OK? Skall jag komma och sparka honom?

Ingeborg said...

Vet du, Malou - det skjedde den samme kvelden jeg kom tilbake fra Norge. Han hadde tydeligvis tenkt mye i løpet av julen. Men jeg tar det ikke så tungt, jeg, føler meg nesten litt fri på et vis!

Dina Cecilia said...

tusen takk for bursdagskort Ingeborg! Klems