Monday, August 28, 2006

New ways, new life

Dette nye beta blogger progammet var ikke lett å lage, ettersom jeg visst nok har to blogger.com kontoer med et og samme navn... Håper jeg kan lure teknologien til å leke med meg.

Dagen på jobben var utrolig kjederlig. Vi hadde en besøkende, en belgisk dame så jeg fikk snakket fransk. Det regnet og vi hadde 300 åttendeklassinge innom. Fantastisk hvordan de varierer i størrelse og form, selvom de er like gamle.

Håper jeg får sydd de kostymene snart i alle fall, morgendagen er mitt håp. Kunne ha gjort det nå, men da vekker vi vel opp husfruen. Fingrene er i alle fall krysset! Noen ganger så skulle man ønske at dagen hadde flere.

Hyggelig med te og bryllupsbilder hos Malou. Der er det også enda et barnebarn i vente! Veldig nydelig brudekjole, hvit og rød, akkurat slik jeg liker brudekjoler!

Hadde håpet på å snakke med Aidan og Pete sammen i kveld, men der ble det endringer i planene. Er jeg heldig får jeg snakket med Aidan alene i kveld. I morgen er det bare en uke igjen...

Takk til dere som minner meg på at verden er vakker.

3 comments:

Anne said...

btw, who the hell is Richard? (cf a stalker's home)

Har lovet Alvaro en god flaske vin for å kjøre meg og hente tingene mine på Glendon, lurer på hva jeg skal kjøpe. Han har jo peiling på sånt også..

Tidleposh said...

Wowow, det er ikke verst. Hvordan fant du den siden forresten? Han er den tidligere homofile room maten til Gerard som så gjerne ville ha en stalker. Så da sa jeg at jeg kunne ta meg av saken.

Han høres nesten ut som han er litt too good to be true. Men lek og ha det gøy. Snart blir det mannebein på meg også i dag.

Anne said...

om man klikker på den profilen din som ikke er tidleposh men ingeborg står det en liste over bloggene dine, og altså inkl a stalker's home.

Alvaro sa han skulle ta meg med på en eller annen ekspedisjon idag, men jeg tror kanskje han ender opp med å bli opptatt med å flytte i steden. Jeg har stående invitasjon til den nye leiligheten.