Friday, November 03, 2006

Så det endte opp med at jeg innså at jeg ikke er udødelig likevel og gikk til legen. Måtte vente i halvannen time før det ble min tid, men nå var jeg ikke døende heller akkurat. Først måtte jeg inn til en sykepleier som sa at jeg var syk og hadde feber, og som trodde jeg hadde akkutt bihulebetennelse. Det var jo ikke noe nytt for meg, men jeg skjønte ikke hvorfor jeg hoster av det. Så måtte jeg vente litt til og så fikk jeg se legen, som gav meg antibiotika og en sykemelding.

Var heldig og møtte Dr.Clarke på kontoret og fikk utsatt oppgaven min en uke, så jeg kan slappe av. Tok i dag og i går fri og sover og leser. Håper på å bli bra over helgen i alle fall.

Aidan har reist hjem til Loughrea så jeg er helt alene nå. Det er skikkelig vinter her også, frost på bilene og rim på gresset om morgenen. Men det blir en ca 10 grader i løpet av dagen, så helt ille er det ikke.

2 comments:

malou said...

Drikk masse vann, te med honning, og rødvinstoddy (hjelper ikke men smaker godt) Klem!

Ingeborg said...

Tusen takk, men jeg har ikke noe rødvin i huset. Drikker kamomille-te med Marco og spiser sjokolade i tillegg til å sove og drikke masse vann. Håper det hjelper tilslutt i alle fall!