Monday, December 04, 2006

I wish I had an umbrella...

ANSA festen i går var et sosialantropologisk studium i seg selv. Aidan ble introdusert til begrepet Oslo Vest, eller O4 som vi har døpt det om til her borte. Han var overrasket over at alle jentene kler seg helt likt som Ida, men de var hovedsakelig blonde. Aidan torde ikke smake på risengrynsgrøten ( han er så feig...) og spiste pepperkaker og drakk Guinness. Det er vel det du får når du blander nordmenn, irer og jul. Det hadde laget gløgg fra bunnen av og den var god til tross for litt mye Ribena solbærsaft og flytene nellikker. Pepperkakene var svenske, det kunne man fortelle fra smaken på dem.

Middagen på Khyber, som viste seg å være pakistansk og ikke indisk, så vennligst unnskyld misforståelsen var meget mettende og veldig god. Aidan spiste en blanding av alt, kylling og reker var det i alle fall i og jeg spiste biff med masse deilig krydder og nydelig nanbrød. Restauranten er drevet av en familie og det er tydelig hierarki fordi storebror kom og tok over etterhvert og herset rundt med de to andre servitørene. Det gikk fort over, vi var der ikke så lenge ettersom min elskede dessverre er så utolmodig og ingen orket dessert heller. Spaserte langs elven Liffey til Pete's hvor man så på Nemo og spiste konfekt.

Hentet pakken fra mor på vei til skolen i dag. Var en pakke til hver av oss, Aidan fikk kvikk lunsj og jeg fikk sokker og undertøy. Deilige, varme sokker med fleecefor!

Broad Curriculum viste oss Les parapluies de Cherbourg, som til tross for all syngingen var en god lekse å lære når det kommer til kjærlighet og tilgivelse. Catherine Deneuve var like vakker som alltid.

Trøtt nå.

1 comment:

malou said...

Er det forskjell på smaken på norske og svenke pepperkaker??????