Saturday, December 02, 2006

Strong gale force wind.

Det er atter en gang irsk vinter vær. Det småregner og blåser hele tiden, og juledekorasjonene blinker i takt med vinden. Det gjelder å holde seg tørr på beina.

I går prøvde jeg og Aidan ut mørkerommet. Vi fikk printet et par fine bilder han tok i sommer, men ettersom det ikke var noe fremkallingsvæske der fikk vi prøvd fremkalt filmen fra Samoca kameraet mitt. Håper vi får fikset det på mandag, for jeg er så spent på om det funket og om det er noe å hente der. Aidan hadde litt problemer med å få filmen min inn i fremkallingsboksen og jeg fikk " Darkroom Fear" og startet å plystre sanger fra Master & Commander soundtracket.

The Dracula Experience var en heller skuffende opplevelse. Det beste var de 20 tiårgamle jente som kom etter oss og skrek og hylte hele veien gjennom. Jeg trodde det faktisk var en soundeffect, men da vi hadde kommet ut kom de springende etter og en av dem påstod at hun hadde mistet en tann der inne. Etterfulgt av et pubbesøk i Fairview, og to tyskere som skal være med til Berlin ble med!

I dag morges dro Aidan og jeg inn til byen ganske tidlig, for han måtte hjem og måte sin far som kom opp for å hilse på denne helgen. Tror han skal springe i Phoenix Park i morgen , men skjønte ikke helt det der... Deretter var jeg innom Penneys og fikk kjøpt årets første julegave samt et par gensere før jeg gikk på biblioteket og prøvde å lese mer om "Man is a political animal". Traff den pene jenta fra St. Olaf's University i Minnesota og vi slo av en lang prat. Så sovnet Ingo og bestemte seg for å besøke Ildico. Der laget vi pasta bake og tok turen til Lidl og kjøpte mulled wine. Ildico har problemer med C for tiden, så hun trengte litt trøst.

Heldigvis er jeg inn løv at the moment, og i morgen har vi 6 måneders jubileum og skal drikke gløgg og spise indisk mat. Gleder meg masse til det!

4 comments:

Anne said...

den nye layouten er helt fryktelig å lese, du. Svart tekst på mørkegrå?

Ingeborg said...

Does this new one suit you?

Linn Dina Cecilia said...

den nye ble jo fin nå synes jeg :)

Ingeborg said...

Takk for det. Føler på ett sett og vis at den er ganske aseksuell...